sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tulevaisuus

Kävin ihan huvikseni lukemassa omasta esittäytymisestä, että mitäköhän olen luvannut täällä kertoa. Etsin siis inspiraatiota. Inspiraatio on muutenkin jännä juttu. Monet puhuvat peliä kirjoittaessa siitä, että eivät ole esimerkiksi inspiroituneet kirjoittamaan hahmoja tai peliä, eikä siksi etene. Minullakin oli joskus tämä inspiroitumisidea, mutta nykyisin olen sitä mieltä, että kirjoitettava on, kyllä se inspiraatio sitten joskus tulee ja sitten kun se tulee, sitä voi käyttää. Suurin osa kirjoittamisesta on kuitenkin työtä, ja työtä on sinun ihminen tekevä.

No, tulevista projekteista kuitenkin muutama sananen. Minulla on kaksi peliä suunnitteilla. Toinen on ikuisuusprojektini työnimeltään Star Wars -larppi, jonka oikeasti haluan pitää vielä. Siihne on suunniteltuna juoni, 60 erilaista hahmoa omine juonikuvioineen, tilanne. Tekemättä on teknologiset saavutukset, siistin pelipaikan löytäminen sekä itse kirjoitustyö. Tämän pelin aion järjestää lähitulevaisuudessa. Olen puhunut siitä niin kauan, että kukaan ei varmasti usko enää sen tulemiseen...Paitsi minä itse.

Toinen projekti on työnimeltään "Pohjolan pidot", joka on myyttiseen Pohjolaan sijoittuva peli, jossa Pohjan Akka Louhi, yrittää naittaa tyttäriään pois. Tämä projekti on paljon pienimuotoisempi kui SW-larppi, mutta silti rakas. Rakkauteni mytologioihin, erityisesti Suomen mytologioihin ja historiaan, on aiheuttanut tämän pelin suunnittelun. Tammikuussa 2011 pidimme toisen tämän blogin kirjoittajan (Yllätys 4) kanssa Syntyjä Syviä nimisen pelin, jossa yhdistettiin nykyaikaa ja myyttejä. Peli oli tykätty ja voitti 15-vuotisgaalassa Paras nykyaikapeli -palkinnon. Joten siis tätä uutta peliä tehdään samalla voittajatyöryhmällä. Odotan innolla, että pääsen kunnolla suunnittelemaan ja tekemään tätä peliä. Ensi viikolla pidämme suunnittelupalaverin ja sitten rattaat lähtevät (toivottavasti) pyörimään kunnolla. Jes!

1 kommentti:

  1. Star Wars larppi olisi kyllä aivan mahdotonta parhautta. Älä vaan päästä lipsahtamaan ikuisuusprojektiksi.

    Jedit, salakuljettajat, imperiumin upseerit ja kaikki muut syyhyttävät jo nyt proppausintoa vaikka pelistä ei muuta olekaan kuin tämä lyhyt kiusoitteleva lupaus.

    VastaaPoista